Golfplaten

Golfplaten kopen van Eternit en glasheldere golfplaten van Novolon is het gemakkelijkst op Timo.nl. De golfplaten zijn in ruime mate op voorraad en kunnen meestal al de volgende werkdag geleverd worden. Daarnaast leveren wij diverse golfplaatbouten. Golfplaten als dakbedekking is al meer dan 100 jaar populair. Golfplaten voor het dak of als schutting zijn verdeeld in:

Ecolor golfplaat

Eternit Ecolor golfplaten zijn de vezelcement golfplaten voor het dak van bijvoorbeeld een schuur of garage.
Golfplaten kopen hoeft niet moeilijk te zijn: kies de juiste maat, bestel en ontvang de producten binnen één werkdag. Stormschade aan je golfplaten? Het is niet lastig zelf de schade te herstellen. Lees de instructies goed door en repareer zelf je golfplaten dak als gevolg van de stormschade.

Tips bij het verwerken:
  • - Gebruik een scherp boortje om gaten voor te boren voor de golfplaatbouten
  • - De platen kunnen op maat worden gezaagd met een slijptol of scherpe handzaag
  • - Plaats de golfplaatbouten altijd boven op de golf. Dan blijft het dak waterdicht.
  • - Bestel ook altijd de nokstukken. één bovenstuk en één onderstuk vormen samen een nok. Deze zijn ook te bevestigen met de golfplaatbouten.

Glashelder PVC golfplaat

De glasheldere PVC golfplaten zijn doorzichtig en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van lichttransmissie, vormvastheid, kleurechtheid en brandveiligheid.
 

Golfplaatbout

Om de golfplaten vast te maken is het verstandig gebruik te maken van golfplaatbouten. Deze dienen altijd te worden bevestigd boven op de golf van de platen. Dit is noodzakelijk omdat er anders water blijft staan rondom de golfplaatbout en hierdoor een grote kans ontstaat op een lekkage.

Stormschade?

Beschadigde golfplaten door storm, dan kun je op Timo.nl ook losse goedkope golfplaten kopen. Met deze golfplaten kun je je dak gemakkelijk en snel herstellen.
 

Bekijk hier ons gehele assortiment golfplaten >>

 
voer hier je e-mailadres in